NIEUWSBRIEF – 007

Beste Atlantic Bouler,
In deze eerste nieuwsbrief van het jaar nodigen we de leden uit voor een hopelijk korte, maar nodige, algemene ledenvergadering op dinsdagavond 31 januari om 19.00 uur. Deze bijeenkomst is nodig, omdat het bestuur de dakramen in de kantine wil laten vernieuwen.
Gezien de kosten is toestemming van de leden nodig.
Na de vergadering kan er gewoon gebould worden.

Jullie worden ook meteen uitgenodigd voor een algemene ledenvergadering op maandag 20 maart. Je zult t.z.t. de agenda hiervoor ontvangen, maar de datum alvast noteren kan geen kwaad.
We willen op deze avond de nieuwe statuten bespreken en in stemming brengen. Je vindt ze als bijlage bij deze nieuwsbrief.
Op deze vergadering zullen, als de aanwezigen dat goed vinden, twee clubgenoten toetreden tot het bestuur: Ruud Berkhof en Paul Koedooder.
Een zeer verheugende gebeurtenis.

De penningmeester heeft een financieel eindverslag gemaakt van 2022 en een begroting opgesteld voor 2023. Je vindt ze als bijlage bij deze mail. Hij heeft een vriendelijk, maar dringend verzoek aan allen: als er iets wijzigt in de gegevens die we van jou hebben (mailadres, telefoonnummer, etc.) geef dit dan alsjeblieft door.

Bestuur Atlantic Boules

Nieuws van de wedstrijdcommissie

Interne competitie
Op maandag 2 januari is de aftrap gegeven van de interne competitie. Er waren 24 deelnemers aanwezig. Johan Mulder gaf ter plekke nog even een korte uitleg van deze interne competitie, waarna de ballen in de zak konden, de koppels bepaald werden, die de strijd met elkaar aangingen. Maandag 16 januari waren er zelfs 34 deelnemers, dat betekent dat de animo groot is voor deze interne competitie. Johan zal eens per maand een tussenstand doorgeven. Was je er de eerste keren niet, dat maakt verder niet uit, je bent elke maandag gewoon welkom.

Eurotoernooi 7 januari
Het toernooi, met als thema Nieuwjaar, werd onder leiding van Johan Mulder gespeeld. Er waren dit keer 37 deelnemers !!!!Na een speech van onze voorzitter en een korte uitleg van Johan werd er om 13:30 uur begonnen aan de eerste van 3 ronden met een tijdslimiet van 45 minuten per ronde. Tussen de 1e en 2e ronde was er voor eenieder een consumptie en stonden er hapjes op tafel klaargemaakt door Johan Giskes.
Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind en werden de 3 speelronden met droog weer gespeeld. Om 16 uur kon de eindstand worden opgemaakt.
Er waren 14 prijzen beschikbaar en als extra een poedelprijs (een mars) die deze keer voor Tino Carucci was met nul gewonnen en -23

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

 

Tom Schinkel
Johan Bruins
Simon Rintjema
Wim Santhuizen
Ruud Berkhof
Martin Fennema
Rick Gopisingh
Marianne Schurink
Jaap Rozenkrans
Karin van Himst
Marja Mulder
Roel Duursma
Ivonne Mooibroek
Ria Giskes

3 + 22
3 + 17
3 + 14
2 + 14
2 + 12
2 + 12
2 + 7
2 + 7
2 + 6
2 + 6
2 + 5
2 + 4
2 + 2
2 + 1

Het eerstvolgende Euro toernooi wordt gehouden op zaterdag 28 januari.
Alle daaropvolgende toernooien worden steeds georganiseerd op de laatste zaterdag van de maand.

Winter Competitie Tripletten (WCT)
Voor de Winter Competitie Tripletten hebben zich 5 teams ingeschreven.
Hieronder volgen nogmaals de namen van de spelers van de deelnemende teams die hieraan deelnemen:

Piet Moret, Simon Rintjema, Paul Koedooder
Johan Bruins, Martin Fennema, Ruud Berkhof
Johan Mulder, Wim Santhuizen, Onno Boermeester
Siem Brinkkemper, Peter Breeuwer, Siem Kroeze
Corrie Vlietman, Henk Vlietman, Ad Gijselhart, Beate van der Toorn

Inmiddels zijn ook de speellocaties bekend:
Zondag 22 januari – bij PUK in Haarlem
Zondag 5 februari – bij Purmer boules in Purmerend
Zondag 19 februari – bij de Bouledozers in Zwaag

De aanvangstijd is 10 uur.

Zondag 5 maart is gereserveerd als uitwijkdatum. Het zou leuk zijn als er op deze dagen ook wat supporters komen die onze boulers komen aanmoedigen!

Snerttoernooi op zondag 26 februari
Op zondag 26 februari organiseert Atlantic Boules het jaarlijkse snerttoernooi.
De inschrijving hiervoor is inmiddels mogelijk via ONTIP.NL en is voor iedereen toegankelijk, met of zonder licentie.
Aanmelden vanaf 10 uur, het toernooi start om 10:30 uur en er wordt gespeeld op tijd. Wees er op tijd bij, er kunnen maximaal 32 koppels meedoen.

NPC
Zaterdag14 januari speelde het NPC-team uit tegen Sporting Badhoevedorp 1.
De thuiswedstrijd werd met 5-3 gewonnen. Zaterdag ging ons team met 6-2 kopje onder in de hal van PUK. Na de eerste 2 ronden was de stand 3-2 en was er dus nog een kans op een gelijkspel of zelfs een overwinning. Het zat er niet in, want de laatste ronde leverde helaas 3 verliespartijen op. Op de website en Facebook staan nog enkele foto’s van deze wedstrijd gemaakt door tegenstander en fotograaf JP Brands.

Zaterdag 28 Januari wordt de volgende wedstrijd gespeeld, thuis tegen Les Bohémiens de Petanque 1.