SPONSOR WORDEN?

Beste ondernemer, sponsor, vriend van "P.V. Atlantic Boules"

Sponsors maken meer mogelijk

Je bent nu op de nieuwe website van Pétanque vereniging “Atlantic Boules”, een Zaanse vereniging met ca. 100 leden, waar pétanque (beter bekend als jeu de boules) zowel recreatief als competitief, 5 dagen per week het hele jaar door gespeeld wordt.

Mede dankzij onze sponsors zijn wij in staat een laagdrempelige vereniging te zijn. Dankzij hun bijdrage kunnen wij de contributie laag houden, zodat de kosten om bij ons te sporten geen belemmering vormen. Zodoende hebben wij een maatschappelijk relevante functie, omdat wij sterk bijdragen aan het tegengaan van vereenzaming bij ouderen en mensen de gelegenheid bieden om tot op zeer hoge leeftijd aan sport te doen.

Nieuwe website, nieuwe kansen

De door Piet Moret ontwikkelde nieuwe website biedt mogelijkheden om te communiceren met onze leden en hun netwerken, maar ook met de buitenwereld. Want onze website wordt niet alleen bezocht door de eigen leden die in Zaanstad en omgeving woonachtig zijn, maar ook door andere pétanque spelers uit het gehele land.

Sponsor logo op de sponsorpagina

Op de speciale sponsorpagina van deze website kunnen uw logo’s komen te staan met een link naar uw eigen website. Verder vermelden wij het logo van een toernooisponsor op de flyers die gebruikt worden bij de aankondiging van toernooien en die door het hele land verstuurd worden. Een toernooisponsor kan de speeldag gebruiken om zijn bedrijf ter plekke te promoten. Daarnaast zijn er op het terrein verschillende mogelijkheden om aan naamsbekendheid te werken, bijvoorbeeld met een reclamebord of d.m.v. de “adoptie” van een speelbaan of voorziening. Een logo plaatsen op de Facebook- pagina van Atlantic Boules behoort ook tot de mogelijkheden.

Bedrijfsclinic en/ of -borrel

Onze club is blij met de sponsors en nodigt ze daarom 2 keer per jaar uit voor een gezellig avondje boulen.  Veel van onze sponsors zijn al jarenlang trouwe bezoekers van deze avonden.

Maar het hoeft niet te blijven bij die 2 maal per jaar. Wij organiseren graag voor onze sponsors op hun verzoek een pétanque activiteit voor hun eigen bedrijf of klantenkring. Dat kan een echte clinic zijn of een bedrijfsborrel gecombineerd met een paar partijtjes jeu de boules. Wie belangstelling heeft voor een dergelijke activiteit  kan contact opnemen met ondergetekende. En datzelfde geldt voor hen die ook sponsor van onze fijne club willen worden. Zo kunnen we samen werken aan een sterkere vereniging!

Met sportieve groeten,

Wim Santhuizen
santh018@planet.nl
+31 6 45 35 29 52